Vrijwilligers

Kom ons inspirerende team versterken!

Word vrijwilliger bij Hospice de Witte Roos!

Wil jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan het leven van mensen in hun laatste levensfase? Ben je op zoek naar een zinvolle en hartverwarmende vrijwilligerservaring? Dan is dit jouw kans om iets buitengewoons te doen! Bij Hospice de Witte Roos hebben we jouw hulp nodig om onze gastbewoners en hun families de beste zorg en ondersteuning te bieden tijdens deze emotioneel uitdagende periode.

Als vrijwilliger bij Hospice de Witte Roos speel je een essentiële rol in het creëren van een veilige, comfortabele en liefdevolle omgeving. Je zult de gelegenheid hebben om waardevolle verbindingen te maken met mensen, een luisterend oor te bieden en hen te helpen bij lichte dagelijkse taken. Jouw aanwezigheid en empathie kunnen een enorm verschil maken in het leven van onze gastbewoners en hun naasten.

Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben om vrijwilliger te worden bij Hospice de Witte Roos. Een warm hart is voldoende om bij het zorgteam van de Witte Roos te passen. We bieden training en begeleiding op maat, zodat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om onze gastbewoners en hun families optimaal te ondersteunen. Bovendien word je omringd door een hecht team van professionals en andere vrijwilligers, die klaar staan om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap.

Als vrijwilliger bij Hospice de Witte Roos krijg je niet alleen de kans om anderen te helpen, maar ook om zelf te groeien. Laat je creativiteit op onze keuken los en verwen onze gasten. Je zult de voldoening ervaren van het maken van een verschil in het leven van mensen die dit het meest nodig hebben. Bovendien bouw je nieuwe vriendschappen op en maak je mooie herinneringen.

Dus waar wacht je nog op? Welke hobby Kok(kin) of Gastvrouw/Gastheer sluit zich aan bij ons toegewijde team van vrijwilligers en maak een verschil in het leven van anderen. Samen kunnen we een betekenisvolle impact hebben en een waardevolle bijdrage leveren aan de zorg die we bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij een lichtpuntje kunt zijn voor onze gastbewoners en hun families. Jouw inzet kan het verschil maken!

✨ Vrijwilliger worden bij Hospice de Witte Roos – Niet om dagen toe te voegen aan het leven, Maar om leven toe te voegen aan de dagen. ✨

Zie onderstaande openstaande vacatures:

Gastvrouw/Gastheer met een hart bij Hospice de Witte Roos

Heb jij een warm hart en een verlangen om er te zijn voor mensen in hun laatste levensfase? Wil je een verschil maken door eenvoudige, maar betekenisvolle gebaren van zorg en liefde te tonen? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren als Gastvrouw/Gastheer bij Hospice de Witte Roos.

In Hospice de Witte Roos bieden we een veilige en gastvrije omgeving voor onze dierbare gastbewoners en hun families. We streven ernaar om hun laatste dagen zo comfortabel en vredig mogelijk te maken. Als Gastvrouw/Gastheer speel jij een essentiële rol in het creëren van een warme en ondersteunende sfeer.

Bekijk vacature Solliciteer direct

Kookvrijwilliger met een hart bij Hospice de Witte Roos

In Hospice de Witte Roos bieden we een veilige omgeving voor terminale gastbewoners en hun families. We streven naar een omgeving vol liefde, begrip en comfort. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wil jij een verschil maken in het leven van mensen in hun laatste levensfase? Heb je een passie voor koken en bakken en wil je jouw kookkunsten inzetten voor onze gastbewoners en hun families? Dan is deze vacature als kookvrijwilliger bij Hospice de Witte Roos misschien wel jouw roeping.

Bekijk vacature Solliciteer direct