Zorgwaardering

Uw mening is belangrijk

Hospice de Witte Roos hecht grote waarde aan uw mening over onze zorg- en dienstverlening. Niet alleen klachten, maar ook complimenten en tips zijn van harte welkom. Laat het ons weten.

 

Complimenten

Bent u tevreden over onze dienstverlening en wilt u een compliment achterlaten voor een van onze medewerkers? Dat waarderen wij zeer. U kunt uw compliment hier achterlaten en wij zullen ervoor zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt

Z

We vinden het heel fijn als u een waardering geeft op ZorgKaartNederland. Daarmee helpt u toekomstige gastbewoners bij het maken van een keuze voor een zorgaanbieder.

Z

Voor meer informatie zie Folder – Zorgkaart Nederland – Geef uw waardering.

Z

Maar u kunt natuurlijk ook dit webformulier gebruiken.

Heeft u tips voor onze dienstverlening?

Hospice de Witte Roos staat voor persoonlijke en goede zorgverlening. Wie kan ons beter helpen om de zorg te verbeteren dan u? Daarom nodigen wij u uit om onze zorg te helpen verbeteren. Hoe kunnen wij u beter van dienst zijn? Heeft u tips of suggesties, laat het ons weten

Ontevreden?

Heeft u een negatieve ervaring met Hospice de Witte Roos gehad? Juist dan nodigen wij u van harte uit om een klacht in te dienen. Hospice de Witte Roos heeft een klachtenfunctionaris in dienst die uw klacht vertrouwelijk en zorgvuldig behandelt.

Z

U kunt uw klacht mailen naar info@hospicedewitteroos.nl of bellen op nr. 070 – 204 00 47

Z

Maar u kunt natuurlijk ook dit webformulier gebruiken 

Klachtencommisie

Ook beschikt Hospice de Witte Roos over een onafhankelijke klachtencommissie. Hier kunt u ook te allen tijde uw klacht schriftelijk indienen. U kunt uw klacht richten aan:

HDWR Klachtencommissie
T.a.v. Mevrouw D. Caffa
Harriët Freezerhof 183
2492 JB Den Haag

Neem contact met ons op

Adres

Harriët Freezerhof 183
2492 JB Den Haag

Email

info@hospicedewitteroos.nl

Tel: 070 2040047
Fax: 070 2040048