Zorgwaardering,

Hospice de Witte Roos hecht grote waarde aan uw mening over onze zorg- en dienstverlening. Niet alleen klachten, maar ook complimenten en tips zijn van harte welkom. Compliment of klacht? Laat het ons weten.

Zorgwaardering

Bent u tevreden over onze zorg- en dienstverlening en wilt u een compliment achterlaten voor een van onze zorgverleners? Dat waarderen wij zeer. U kunt uw compliment hier achterlaten en wij zullen ervoor zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Heeft u tips voor onze dienstverlening?
Hospice de Witte Roos staat voor persoonlijke zorg en goede zorg- en dienstverlening. Wie kan ons beter helpen deze zorg- en dienstverlening te verbeteren dan u? Daarom nodigen wij u uit om onze zorg- en dienstverlening te helpen verbeteren. Hoe kunnen wij u beter van dienst zijn? 

Verpleegster draagt dienblad met koekjes en twee glazen jus d'orange

Heeft u tips voor onze dienstverlening?

Hospice de Witte Roos staat voor persoonlijke zorg en goede zorg- en dienstverlening. Wie kan ons beter helpen deze zorg- en dienstverlening te verbeteren dan u? Daarom nodigen wij u uit om onze zorg- en dienstverlening te helpen verbeteren. Hoe kunnen wij u beter van dienst zijn?

Laat een bericht achter

Ontevreden?

Heeft u een negatieve ervaring met Hospice de Witte Roos gehad? Onze zorgverleners willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Toch kunnen zaken niet goed gaan of anders lopen dan u verwacht. Dan horen we dat graag. We kunnen dan zo mogelijk samen met u naar een oplossing zoeken. We zien graag dat u uw onvrede eerst met een zorgverleners of zorgcoördinator bespreekt. Veelal kunnen we dan direct iets aan de situatie doen.

Komt u er samen in gesprek met de zorgverlener of zorgcoördinator niet uit of wilt u dit niet, dan kunt u tercht bij onze onafhankelijke klachtenfunctionaris. Deze klachtenfunctionaris zal uw klacht vertrouwlijk en zorgvuldig behandelen.

U kunt uw klacht mailen naar info@hospicedewitteroos.nlof dit webformulier gebruiken

Een brief schrijven kan natuurlijk ook. Stuur deze naar:
HDWR Klachtenfunctionaris

Klachten?

Uw mening is gewaardeerd

Klipbord met pen icoon roze Klachtencommissie

U kunt ook om een onafhankelijke uitspraak vragen over uw klacht. Dat kan bij de externe, onafhankelijke Klachtencommissie van SPOT https://www.verenigingspot.nl/. Het oordeel van de SPOT is een belangrijk advies aan de raad van bestuur van Hospice de Witte Roos. De raad van bestuur besluit vervolgens of hij het oordeel van de klachtencommissie wel of niet over neemt.

Als u het niet eens bent met het besluit van de raad van bestuur dan kunt u uw klacht sturen naar de Geschillencommissie van SPOT. Dat kan ook als u erg lang moet wachten op een uitspraak over uw klacht. Meer informatie over deze stap leest u op https://zorggeschil.nl/.

Hart met hartslaglijn icoon rozeKlachtenreglement

Hospice de Witte Roos  is aangesloten bij de branchevereniging SPOT en volgt diens klachtenregeling. U kunt het regelement hier downloaden. Wij ontvangen graag nog het document van de klachtenregeling

Klipbord met checkmarks icoon rozeMeer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het indienen van een klacht of meer informatie wilt, dan kunt u altijd contact opnemen met de klachtenfunctionaris.

Complimenten- of klachtformulier

  Volledige naam*

  E-mail*

  Adres*

  Telefoonnummer*

  Plaats*

  Geboortedatum*

  Geslacht*

  Soort*

  Oplossing

  Bericht

  Bestand