Mantelzorg

Zorgen doen we samen

We doen het samen

Uw dierbare toevertrouwen aan de zorg in een hospice is een grote stap. Voor uw dierbare, maar ook voor u als mantelzorger. Uw betrokkenheid blijft, maar uw rol verandert. Als Hopsice de Witte Roos willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Ook betrekken wij u als mantelzorger graag bij de zorgverlening. U weet immers als geen ander wat uw naaste nodig heeft.

Header complimentaire zorg

Tekstwolkjes icoon roze Contact over de zorg voor uw dierbare

Daarom betrekken wij u, als u wilt, al vanaf het eerste moment bij de zorg. Om meer te horen over het levensverhaal van uw naaste, zodat we onze zorg daarop aan kunnen passen. Ook bespreken we graag op welke wijze u als mantelzorger betrokken wilt zijn en blijven bij de zorg voor en het welzijn van uw naaste. De dienstdoende verzorgende en verpleegkundige is (samen met de andere disciplines van het team) verantwoordelijk voor de zorgverlening. Bij hen kunt u met uw vragen of opmerkingen terecht.

Mantelzorg icoon Ondersteuning voor mantelzorgers

Mantelzorg in een hospice kan soms zwaar zijn. Er kunnen vragen op u afkomen waar u geen raad mee weet of u heeft behoefte aan advies of ondersteuning. Ook voor emotionele ondersteuning bij het verwerken van uw eigen verdriet kunt u (doorgaans kosteloos) hulp inschakelen.

Instanties die u kunnen ondersteunen en adviseren:

Contact support icoon Ook wij kunnen u ondersteunen

Als mantelzorger kunt u ondersteuning krijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Advies en informatie
  • Regelmatige bespreking van het zorgleefplan
  • Ondersteuning bij huishoudelijke taken en maaltijdvoorziening voor uzelf

Kom in contact


    Gegevens

    Harriët Freezerhof 183
    2492 JB Den Haag