Onze huisregels

Eten & drinken

Wij zijn van mening dat het eten/drinken een belangrijk onderdeel is van uw verblijf. Daarom proberen wij zoveel als mogelijk aan uw wensen en voorkeuren tegemoet te komen. Wij werken vanuit het principe “wensdieet” en houden rekening met allergieën en de geloofsovertuiging van onze gastbewoners. Per dag bepalen wij samen met u wat er gegeten wordt. Als familie zelf voor u wil koken kan dit in overleg met de verpleging. Bezoekers kunnen mee-eten, mits dit van tevoren is aangegeven. Kleine bijdrage verplicht, afhankelijk van de maaltijd (lunch of diner).

Verwenzorg

In ons hospice de Witte Roos is er veel aandacht voor complementaire zorg. We werken met etherische oliën, ontspanningsoefeningen, muziek en massage. Onze verpleegkundige Complementaire Zorg kan U daar meer over vertellen.

 

Huisdieren

Huisdieren van de gastbewoners mogen op bezoek komen, mits zij geen overlast voor anderen veroorzaken. Helaas kunnen wij permanent geen huisdieren toestaan.

Was/Linnengoed

Hospice de Witte Roos zorgt voor Uw was. De kosten hiervan, zo ook die van de maaltijden, zijn verwerkt in de eigen bijdrage.

Neem contact met ons op

Adres

Harriët Freezerhof 183
2492 JB Den Haag

Email

info@hospicedewitteroos.nl

Tel: 070 2040047
Fax: 070 2040048