Ons Hospice

Het huis

Ons huis biedt plaats aan 8 gastbewoners. De kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt enkele eigen dierbare spullen meenemen of ophangen zodat u zich snel thuis voelt bij ons. De potentiële gastbewoners en hun naasten kunnen altijd een afspraak maken om een kijkje te komen nemen en de sfeer mee te maken.

De lichte huiskamer, inclusief professionele keuken is het hart van ons Hospice en straalt warmte en gezelligheid uit. U kunt hier, al dan niet samen met vrienden/familie, eten, ontspannen, muziek luisteren, tv kijken of lezen. Er is een speelhoek voor de allerkleinsten.

De Witte Roos heeft een prachtige badkamer met hoog-laag bad. De badkamer is voorzien van alle hulpmiddelen om de bad sessie zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Een heerlijke plek voor een “verwen moment”. Tijd voor uzelf of samen met een dierbare.

Voor in het Hospice ligt de ontvangstruimte. Hier kunnen alle gesprekken op rustige wijze plaatsvinden. Bij de ontvangstruimte is er een plekje ingericht voor meditatie en bezinning. Dit is een stilteruimte. i.o.m. de verpleging kunt u gebruik maken van deze ruimtes.
Bij binnenkomst bevindt zich aan de rechterzijde de verpleegpost. 24/7 zal er een verpleegkundige aanwezig zijn.

Locatie

Hospice de Witte Roos ligt op het zorgplein midden in de Haagse wijk  Leidschenveen tegenover het gezellige winkelcentrum. Op dit zorgplein zijn verder o.a. gevestigd het gezondheidscentrum Leidschenveen, de apotheek, een tandartsenpraktijk en Woon Zorgcentrum Leilinde ,Het hospice is goed te bereiken met openbaar vervoer en met de auto. Betaald parkeren (eerste twee uur gratis) kunt u op het grote parkeerterrein naast het winkelcentrum

Adres

Harriët Freezerhof 183
2492 JB Den Haag

Email

info@hospicedewitteroos.nl

Telefoon

070 2040047